Kjøp av enkelte moduler

Vær obs på at de senere modulene krever god kunnskap innen de første modulene.

786810c8db891d797bd7e4a144621e1c.jpg
 
 

MODUL1:  Surdeigskulturen

MODUL 1 ER UTSOLGT

Fokuset vil være på selve surdeigskulturen.

Alt du trenger å vite om surdeig. Hvordan starte en surdeig og hvordan holde den i live.

Sted:                       Losæter, Kongshavnveien, Bjørvika, Oslo

Dato:                      torsdag 19.10.2017

Klokkeslett:          17:00-20:00

Pris:                         UTSOLGT

 

MODUL 2: Deigen

Fokuset vil være på deigen.

Her lærer du å lage en deig for hånd og hvordan du få til en fin struktur.

Sted:                       Åpent Bakeri, Sagveien 23b.3, 0459 Oslo

Dato:                      torsdag 26.10.2017

Klokkeslett:         17:00-20:00

Pris:                        UTSOLGT

 

MODUL 3: Baketeknikker

Fokuset vil være på baketeknikker.

Her lærer du deg teknikker innen heving og forming av deig.

Sted:                       Åpent Bakeri, Sagveien 23b.3, 0459 Oslo

Dato:                      torsdag 02.11.2017

Klokkeslett:          17:00-20:00

Pris:                         1000,-

 

MODUL 4: Hele bakeprosessen, fra surdeig til brød

Fokuset vil være på hele bakeprosessen.

Baking av surdeigsbrød i en tradisjonell steinovn i bakehuset på Losæter.

Sted:                         Losæter, Kongshavnveien, Bjørvika, Oslo

Dato:                        lørdag 21.04.2018

Klokkeslett:           11:00-17:00

Pris:                          1000,-

 

Dette trenger du til alle modulene: Et forkle og kvittering på betalt kurs

Informasjon om Losæter:

Losæter er en ny kulturinstitusjon i en av Bjørvikas 7 allmenninger. Den er dedikert til kunst og urbant jordbruk og er initiert og utviklet av kunstnergruppen Futurefarmers. Losæter inneholder aktiviteter i regi av Flatbread Society, Bybonden, Herligheten Parsellkollektiv, Åpent Bakeri og mange flere. Området har en åker med urkorn, levende matjord, pallekarmer, grønnsaksbed, kompostering og et skulpturelt bakehus.

Workshopen har et begrenset antall plasser og dermed gjelder første mann til mølla.