Morsdag og Valentinsdag

Da er vi i gang med å lage masse godsaker til Morsdag (12.02.) og Valentinsdag (14.02.)...

Nå kan du også bestille kake til Morsdag og Valentinsdag.

Velg mellom tre forskjellige kaketyper:

1. Markjordbær- og sitronmousse på mandelbunn (ca. 300 gram: 199,-)

2. Hvit sjokolademousse og bringebærkrem på sukkerbrødbunn (ca. 300 gram: 199,-)

3. Lys sjokolade- og pasjonsfruktmousse med karamell og en vaniljekrem med ekte vanilje fra Tahiti

      på crunchy bunn (ca. 350 gram: 199,-)

Send en e-post til vår sjefskonditor Julien Sué på julien@apentbakeri.no for bestilling. Vennligst si ifra om evtl. allergier.

Har du hørt om "Galette des rois"?

På Helligetrekongersdag i Frankrike er det tradisjon å servere "Galette des rois", som er en smørdeigskake med deilig mandelfyll.

I kaken gjemmes det en liten poselenfigur og den som finner figuren er kongen, får kronen og må invitere på kake neste gang.

Du får den hos oss fra 02.Januar til og med 08. Januar! Godt nytt år!

 

 

 

Knekkebrødkurs i Januar!

Åpent Bakeri medeier og sjefsbaker Emmanuel Rang lærer deg alt for å kunne bake dine egne håndverksknekkebrød hjemme.

Prisen er 999,-  (inkl. knekkebrødbok, og servering av enkel mat og drikke gjennom hele kurset)

Kursdato: onsdag 11.01.2017 eller torsdag 12.01.2017, kl. 17.00 - 21.00

Sted: Åpent Bakeri, Sagveien 23F, 0459 Oslo (inngang fra Sagveien 28)

Kursplass kjøpes her.

Velkommen til et hyggelig og lærerikt kurs!

Pepperkakehuskurs til barn mellom 4 og 10 år

Vår konditor Julien Sué inviterer til et morsomt pepperkakehuskurs som passer til barn mellom 4 og 10 år.

Her skal det bygges, smakes, pyntes og husene kan selvfølgelig tas med hjem!

Kurset finner sted den 15.12.16 i vårt hovedbakeri i Sagveien 23F (Inngang fra Sagveien 28),

kl. 16 - 18, og koster 350,- per barn. Vi serverer enkel mat, juice og kaffe gjennom hele kurset.

KURSET (15.12.) ER DESSVERRE UTSOLGT

NYTT KURS: tirsdag 13.12.16, kl. 16.00 - 18.00

Kjøp plass ved å trykke her. Velkommen!

 

Nytt havrebrød og nytt byggbrød

Vi har endelig gleden av å lansere en forbedret variant av både byggbrød og havrebrød!
Det nye havrebrødet er bakt med steinmalt havre, hvete, spelt og hjemmelaget havremelk.
Havremelken bidrar til et ekstra saftig brød som har god holdbarhet.
I byggbrødet har vi tilsatt grovere mel og byggryn, ruggryn og solsikkekjerner. Dette gir et grovere og sunnere brød som også er saftigere enn før.
Vi håper dere vil ta turen innom for å smake og setter stor pris på tilbakemeldinger.

Pepperkakehuskurs!

En stor takk til alle byggeglade barn som deltok på vårt pepperkakehuskurs!

Det var kjempemorsomt og derfor har vi bestemt oss for å sette opp flere kurs! Trykk her for mer informasjon.



Velkommen til Tranen!

I dag åpner vi endelig dørene til Tranen. Vi ønsker gamle og nye gjester hjertelig velkommen.
På dagtid får du ferske bakervarer, sandwicher og kaffe.


Etter kl. 16 tar Lofthus Samvirkelag over og serverer pizza, laget med de aller beste råvarene, basert på sesong og kvalitet.

Velkommen!

Tranen blir pizzarestaurant

Lørdag 30. mai holder restaurant Tranen åpent for siste gang. Når stedet åpner igjen, sannsynligvis i september, blir det pizzarestaurant i regi av Lofthus Samvirkelag L/L  i de tradisjonsrike lokalene.

Les mer

Rustikk glede i byens storstue

Det er ikke mer enn et par år siden Tranen gjennomgikk et formidabelt hamskifte somgjorde at det gamle klientellet forsvant. Nå har de foretatt nye justeringer, men det gedigne lokalet ut mot Alexander Kiellands plass er fortsatt en byens storstue.

Les mer