PROBLEMLØSEREN

Andrzej Honke er mannen som løser alle våre problemer som har med maskiner og utstyr å gjøre.

«Hver dag er forskjellig - det blir aldri kjedelig. Jeg reiser rundt mellom alle kafeene, pizzastedene og verkstedet mitt i Sagveien. Det er veldig travelt, og hadde det ikke vært for at jeg elsker jobben min, hadde det ikke gått”, forteller Andrzej.

Verkstedet hans er et gammelt tilfluktsrom i metall, med en skikkelig tung metalldør som er vanskelig å få opp. Her er han å finne når noe skal repareres.

“Hvis en maskin er ødelagt og jeg ser at det er en dårlig teknisk løsning, fikser jeg det slik at samme feilen ikke skjer igjen. Jeg har ikke tid til å komme tilbake til samme feilen en gang til – den må fikses en gang for alle. Dessuten liker jeg utfordringer, så får jeg vært både kreativ og innovativ i samme slengen. Nå har jeg jobbet i Åpent Bakeri i fem år til sammen og flere skal det bli!»

Det er vi skikkelig glade for, for Andrzej er en superfiksefyr med en enorm teknisk kunnskap. Han elsker å snakke om tekniske ting og er temmelig nerd på feltet. Ikke rart han passer godt inn i miljøet!

Foto: Jo Straube