TALORMADE KAFFE PÅ ÅPENT BAKERI

Et nytt og spennende prosjekt bobler i kulissene – Åpent Bakeri får sin egen kaffe! Talor Browne, en av Norges beste kaffebrennere, flytter inn med det beste utstyret som finnes for å lage kvalitetskaffe tilpasset Oslofolkets smak.

- Jeg gleder meg skikkelig! Snart kommer kaffemaskinen, en Rolls Royce innen kaffebrenning. Man har supergod kontroll på den og den har lavere miljøpåvirkning enn andre maskiner. Jeg har drømt om å kjøpe denne maskinen lenge, forteller Talor med et stort smil.

Den beste kaffen i verden skal kjøpes inn og skal skreddersys smakene til Åpent Bakeri sine kunder. Talor lover et bredt spekter av smaker, og at det skal bli noe for alle.

Australske Talor er ikke bare en spesialist på kaffe, men også fargerike, digge donuts. Hun er opprinnelig baker og konditor, og har lenge forsynt et umettelig Oslo med en egen paris-australsk vri på amerikanske donuts. Sammen med Åpent Bakeri skal hun etter hvert åpne flere utsalgssteder der det skal selges nettopp kaffe og donuts.

- Jeg ønsker å lage en plass der folk kan føle glede og trygghet når de kommer inn, sier Talor. Skape gode rom der folk kan møtes - der følelser omfavnes og behovene deres møtes. Jeg vil få folk til å føle seg bra!

Det er mye å glede seg til altså, og når kaffemaskinen er på plass og brenninga er i gang, skal vi poppe innom hos Talor igjen for å se hvordan det går.