ÅPENT BRENNERI

I det gamle bakeriet i Maridalsveien har veggene blitt rosa, og regnbuer og neonlys skinner. Talor Browne aka Talormade har flyttet inn og et nytt kapittel i Åpent Bakeris historie er i ferd med å skrives. Tittelen er så klart Åpent Brenneri, for nå skal vi brenne vår egen kaffe, i samarbeid med Talor.

Her på Åpent Bakeri har vi alltid lagt vår stolthet i å produsere så mye som mulig på huset. Siden kaffe er en så stor del av vår identitet, er det en naturlig utvikling at vi nå skal brenne vår egen kaffe. Samarbeidet med Lippe de siste seks årene har vært fantastisk, men å få vår egen kaffe gjør oss skikkelig stolte.

Heldig for oss er Talor vår ledestjerne. Ikke bare er hun konditor og baker, hun er også en av de dyktigste i Norge på å brenne kaffe. Fra Australia til Paris og så til Norge kom hun for å brenne kaffe hos Tim Wendelboe. Som første kvinnelige kaffebrenner der og etter hvert også sjefsbrenner, er hun en av de mest trente og erfarne kaffebrennerne i byen. Nå blir hun sjefsbrenner hos oss og med seg på laget har hun Ida og Matthew, som begge skal jobbe fulltid med å brenne kaffe.

Kvalitet, smak og miljøhensyn tas ikke lett på når kaffen skal rulles ut i butikkene i juli. Den nye kaffebrenneren, en Loring, er på plass og installeres i disse dager. Ikke bare er den en Rolls Royce innen kaffemaskiner, men den har også lav innvirkning på miljøet. Det er Talor opptatt av. Fra brenning til levering i butikkene i store kvanta, til de fullstendig nedbrytbare posene kaffen pakkes i når kunden kjøper den.

Når det kommer til smak, lover Talor å kjøpe den beste kaffen som finnes i verden og skreddersy smakene til Åpent Bakeri sine kunder. Det blir et bredt spekter av smaker og hun lover at det blir noe for alle.

Vi kan nesten ikke vente!