GLITTER OG KOMPETANSE

Glitter og skimmel blandet med et vanvittig pågangsmot og en uuttømmelig kompetanse om kvalitet, smak, opprinnelse, priser, sesonger, aromaer, aldring - slik er det nye kaffebrenneriet bygget opp. Og selv om forandring kan være skummelt, er vi ganske sikre på at dette kommer til å bli så bra!

Tranen har i dag fått sin første kaffe fra Talormade og Åpent Bakeris eget brenneri: En espresso fra Sul de Minas i Brazil, dyrket av Garciafamilien. Den er en Mundo Novo, naturlig prosessert med smak av mandler, sjokolade og fiken. De andre kafeene skal så klart også få, og neste uke er det klart for at du kan kjøpe med deg kaffe hjem. Mer om det neste uke!

Loringen - kaffebrenneren er i full sving og hver mandag cuppes det for kontinuerlig å forbedre brenningen. Små justeringer gjøres for å fremheve de beste egenskapene i hver kaffe. Tilbakemeldinger fra baristaer og kunder påvirker også – slik at kaffen blir skreddersydd Åpen Bakeri sine kunder.

En kaffedrøm har virkelig gått i oppfyllelse!

Foto: Talor Browne