TALORMADE KAFFE PÅ ÅPENT BAKERI

Et nytt og spennende prosjekt bobler i kulissene – Åpent Bakeri får sin egen kaffe! Talor Browne, en av Norges beste kaffebrennere, flytter inn med det beste utstyret som finnes for å lage kvalitetskaffe tilpasset Oslofolkets smak.

«Jeg gleder meg skikkelig! Snart kommer kaffemaskinen, en Rolls Royce innen kaffebrenning. Man har supergod kontroll på den og den har lavere miljøpåvirkning enn andre maskiner. Jeg kommer til å kjøpe inn den beste kaffen som finnes i verden og skreddersy smakene til Åpent Bakeri sine kunder. Det blir et bredt spekter av smaker og jeg lover at det blir noe for alle», forteller hun.

Og kaffen, den blir pakket i poser som er hundre prosent komposterbare.

Australske Talor er ikke bare en spesialist på kaffe, men også fargerike, digge donuts. Hun er opprinnelig baker og konditor, og har lenge forsynt et umettelig Oslo med en egen paris-australsk vri på amerikanske donuts. Sammen med Åpent Bakeri skal hun nå åpne flere utsalgssteder der det skal selges nettopp kaffe og donuts.

«Jeg ønsker å lage en plass der folk kan føle glede og trygghet når de kommer inn. Fokuset skal være på folk, ikke produkter. Vi skal møte folk der de er, med de behovene de har. Jeg er for å omfavne følelser og å legge vekt på mennesket, ikke forretninger», sier Talor.

Det er mye å glede seg til altså, og når kaffemaskinen er på plass og brenninga er i gang, skal vi poppe innom hos Talor igjen for å se hvordan det går.